Η μεγάλη ώρα για την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων, η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση θα διεξαχθεί χειμώνα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα της Μέσης Ανατολής τους θερινούς μήνες.

Σαφέστατα, μία πρωτόγνωρη εμπειρία για κάθε φίλαθλο του «βασιλιά των σπορ», μιας και είχε συνηθίσει να βλέπει τους Μαραντόνα, Ζιντάν, Μέσι, Ρονάλντο και άλλους μεγάλους αστέρες να κάνουν τα μαγικά τους τις θερμές βραδιές του Ιουνίου και του Ιουλίου, καθισμένος στον καναπέ του και καθηλωμένος για πολλές συναπτές ημέρες μπροστά στην τηλεόρασή του.

Αυτή τη χρονιά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, σίγουρα όμως η υπόθεση έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Όπως κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι και αυτό του Κατάρ, θα αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αδράξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται και θα κάνουν μια λαμπρή καριέρα. Το ίδιο ισχύει και για τις τηλεοράσεις του Κωτσόβολου με τις κορυφαίες τεχνολογίες που θα απογειώσουν την εμπειρία θέασης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, TCL και όχι μόνο.

Ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Νεϊμάρ να κάνει φαντεζί ενέργειες και ντρίμπλες μπροστά σε μία Samsung Neo QLED QE85QN90BA 85 ιντσών; Διαθέτει εντυπωσιακή 4K ανάλυση και νέα τεχνολογία για εικόνες χωρίς σκοτεινά σημεία, απίστευτα μαύρα και ασυναγώνιστο ήχο Dolby Atmos. Μάλιστα, στον Κωτσόβολο προσφέρεται από 3 έως 48 άτοκες δόσεις, ενώ δίνεται δώρο και μία Prepaid Card αξίας 600€ για εξαργύρωση.

Μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη ζωή μας σιγά σιγά θα μπουν και οι κρύες χειμωνιάτικες νύχτες. Αυτό συνιστά μια πολύ καλή ευκαιρία να καθίσουμε αναπαυτικά στο σαλόνι μας, να σκεπαστούμε με την κουβέρτα μας, να πάρουμε πατατάκια ή να παραγγείλουμε πίτσες και να απολαύσουμε το Μουντιάλ. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να παρακολουθείς τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά να ηγούνται της προσπάθειας των Γάλλων να επαναλάβουν την επιτυχία του 2018 και να κάνουν το back-to-back μέσα από μία LG OLED 65G26LA 65 ιντσών από τον Κωτσόβολο;

Περιέχει 4K ανάλυση για καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος και με βάση τοποθέτησης για εφαρμογή στον τοίχο. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για έως και 30% φωτεινότερη εικόνα, ενώ ο επεξεργαστής a9 Gen5 AI και το Dynamic Tone Mapping Pro σου παρέχει πάντα την βέλτιστη εμπειρία εικόνας αλλά και ήχου. Τέλος, το Dolby Vision IQ με το Dolby Atmos σου προσφέρει συγκλονιστική καθηλωτική εμπειρία.

Στα 35 του πλέον, ο Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιήσει την πέμπτη παρουσία του σε Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία -όπως ο ίδιος ανέφερε- θα είναι και η τελευταία του. Μετά την αποτυχία να κατακτήσει με την εθνική ομάδα της χώρας του τη διοργάνωση του 2014 στη Βραζιλία (με τον Μάριο Γκέτσε να «πληγώνει» τους Αργεντινούς στην παράταση του τελικού), ο σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει αυτή τη φορά να είναι η δική του στιγμή και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Ντόχα. Η «αλμπισελέστε» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα φαβορί, αποτελείται από ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές και έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ζήσεις κι εσύ την πορεία της αρμάδας του Λιονέλ Σκαλόνι, μέσα από μία Hisense H65U7HQ 65 ιντσών από τον Κωτσόβολο!

Η 4Κ ULED τηλεόραση από την Hisense φέρνει την τεχνολογία ULED στο σαλόνι σου για να απολαμβάνεις πεντακάθαρες εικόνες με φυσικά χρώματα και ρεαλιστική φωτεινότητα. O ρυθμός ανανέωσης 120Hz σου επιτρέπει να βλέπεις αθλητικά γεγονότα και γρήγορες κινήσεις χωρίς σπασίματα. Διαθέτει εξαιρετικό ήχο και Game mode για ευκρινές και εξαιρετικά γρήγορο gaming.

Η επιλογή είναι δική σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως στον Κωτσόβολο θα βρείτε ποικιλία, τεχνολογία, πρωτοπορία και όλα τα καινούρια μοντέλα τηλεοράσεων για να απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο το Παγκόσμιο Κύπελλο που έρχεται!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube