Τον σεβασμό του στο Λαύριο, το οποίο έχει αποδείξει πως είναι μία καλή ομάδα με τα αποτελέσματα που πήρε τη φετινή σεζόν στην Α1 Μπάσκετ, εξέφρασε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά των πλέι οφ.

«Με το Περιστέρι είχαμε μια δύσκολη σειρά, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Δεν θεωρώ το Λαύριο ευχάριστη έκπληξη πλέον. Έχει δείξει ποιο είναι όλη τη χρονιά, έχει κερδίσει όλες τις ομάδες. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, ξέρουμε ότι έχει ποιότητα και πολύ καλό προπονητή. Θέλουμε να παίξουμε στους τελικούς και ελπίζουμε ο καλύτερος να τα καταφέρει. Είναι θέμα ενέργειας και μυαλού. Όποιος είναι συγκεντρωμένος και το θέλει πιο πολύ θα τα καταφέρει. Δεν θα κρίνει τίποτα το πρώτο ματς, είναι διαφορετική η σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες από ό,τι στις δύο όπως στα προημιτελικά», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός του Προμηθέα και μίλησε για την σχέση του με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, Χρήστο Σερέλη:

«Με τον Χρήστο δεν γνωριστήκαμε στην Α1, αλλά από τη Β’ Κατηγορία στην Αθήνα. Υπάρχει μπασκετική εκτίμηση και ταιριάζουμε και σαν χαρακτήρες. Εγώ δεν περίμενα να είμαι πάλι στους πάγκους, αλλά γνώρισα τον Βαγγέλη Αγγέλου. Κι ο κύριος Κάτας είναι ένας μεγάλος παίκτης και ανερχόμενος σαν προπονητής. Χαίρομαι πολύ που είμαι ανάμεσά τους. Την πρώτη χρονιά στην κατηγορία ονειρευόμασταν να είμαστε στην τετράδα και τα καταφέραμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube