Ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως επικεντρώνονται στη δεύτερη αναμέτρηση το Σάββατο, θεωρεί πως δεν επηρεάστηκαν από την ξαφνική απώλεια του Γκραντ και στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν όταν το Λαύριο μείωσε το σκορ.

Αναλυτικά: «Κάναμε μια νίκη, αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό, έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο. Για εμάς,η σειρά είναι στο 0-0 και θα πανηγυρίσει αυτός που θα φτάσει στις τρεις νίκες. Παρά την απουσία του Γκραντ, παίξαμε ο ένας για τον άλλο.

Όταν το Λαύριο "γύρισε" το παιχνίδι, μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να νικήσουμε μια ομάδα που δεν είχε χάσει ως τώρα στο γήπεδό της. Τα λέμε πάλι το Σάββατο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι