Ο Μάκης Γιατράς δίχως περιστροφές δήλωσε πως ο Προμηθέας έχει στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ασφαλώς, πρώτα πρέπει να περάσει απόψε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά (20:00).

«Έχω ξαναπεί πως στόχος του Προμηθέα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας και θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε», δήλωσε ο προπονητής των Πατρινών και πρόσθεσε: «Μπροστά μας έχουμε τον ημιτελικό με τον Π.Α.Ο.Κ. Περιττό να πω πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες, όπως και στον προημιτελικό με τον Κολοσσό, δηλαδή τους Αθηναίου, Γιαννόπουλο, Έβανς, Μίλερ, Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ, Δημήτρη και Γιάννη Αγραβάνη, Λούντζη, Χριστοδούλου, Φορντ, Αγκμπελίζ και Ν. Μπαζίνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι