Αποφασισμένος να δει τον Προμηθέα να κερδίζει και το πέμπτο ματς με την ΑΕΚ και να περνά στους τελικούς εμφανίστηκε ο Μάκης Γιατράς μετά το 70-54 και την ισοφάριση των ημιτελικών σε 2-2.

«Όλος αυτός ο κόσμος μάς δίνει ενέργεια και θέληση. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει ήδη πολλά. Την προηγούμενη Δευτέρα μάς κοροϊδεύανε πως μας κάνανε πλάκα ότι μας βάλανε 88 πόντους. Δεν μιλάω για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά για τους γύρω-γύρω. Ξέρουμε με τι ομάδα παίζουμε. Πάμε την Παρασκευή να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια και στα τρία ήμασταν καλύτερα. Προχθές δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ελπίζω την Παρασκευή να κάνουμε καλό ματς», τόνισε ο προπονητής των Πατρινών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο story Γιαννακόπουλου μετά το ξέσπασμα: «Eδώ σε αυτό το τραπεζάκι τον Μάιο θα βάλω το Ευρωπαϊκό, δεν πά' να λέτε…»

Σιάο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στη δόξα»

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!