Ο τεχνικός των Πατρινών θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του στο μέλλον, πιστεύει πως ανταποκρίθηκαν σωστά σε μία δύσκολη χρονιά και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Στάθηκε στην απουσία νεαρών παικτών από το ρόστερ και θεωρεί σωστή την απόφαση του Ηλία Παπαθεοδώρου να παραμείνει στον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά: «Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τους παίκτες και τον προπονητή. Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στους "4". Νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει επαρχιακή ομάδα.

Είχαμε μία δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση στο ελληνικό μπάσκετ, αντί να μαζέψουμε τον κόσμο, τον απομακρύνουμε».

Για την απουσία των νεαρών παικτών από το ρόστερ: «Πέρυσι, παίξαμε με προβλήματα και τώρα η ομάδα είναι πλήρης. Τα νέα παιδιά μας κάνουν προπονήσεις μαζί μας και τα υπολογίζουμε. Θέλουμε κάποια από αυτά να προχωρήσουν. Φτιάξαμε φέτος γεμάτο ρόστερ, είμαστε υγιείς και έτσι κατέβασα την καλύτερη ομάδα».

Για το αν ήταν στη θέση του Παπαθεοδώρου αν θα έμενε: «Δεν ξέρω τις συνθήκες. Άλλο να τις ζεις από μέσα. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός προπονητής και έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από μία μεγάλη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube