Πάλι καλά που δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση… Γιατί με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας, θα δυσκολευόταν να καταρτίσει ενδεκάδα αν το παιχνίδι με τη Κηφισιά ήταν αυτή την Κυριακή αντί την επόμενη.

Στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης οι Άλεξ Ντακόλ (διάταση στο δικέφαλο), Σωκράτης Τσουκαλάς (διάστρεμμα), Ρομπέρτο Κάτσικας και Λάμπρος Θαναηλάκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα ο Βασίλης Τσεβάς. Το ευχάριστο είναι πως επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Φώτης Καραγκιολίδης και Ρενάλντο Ράμα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και από τη Δευτέρα του Πάσχα θα αρχίσει πιο εντατικά η προετοιμασία για την 26η αγωνιστική. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 10:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Τέσσερα στα τέσσερα» για Αιγάλεω και Δόξα Βύρωνα, νίκη-θρίλερ για Βέροια στο ντέρμπι με ΠΑΣ Γιάννινα - Τα αποτελέσματα

Ο Πλατέλλας «σφράγισε» την πρώτη νίκη του Ιωνικού στη Γ' Εθνική - Με «χρυσό» Ροβίθη ο ΠΟΑ, 1-0 τον Πλατανιά εκτός έδρας!

Παιχνίδι της Γ' Εθνικής μετατέθηκε λόγω του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Επιστροφή Γιάκου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χάος στον Ιωνικό: Σε απεργία οι παίκτες, χωρίς προπονητικό τιμ η ομάδα - Προσωρινή παρέμβαση του Ερασιτέχνη

Γ' Εθνική: Πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό η Προοδευτική - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Καβάλα - Το 2/2 η Βέροια, ακάθεκτοι Άρτα και Διαγόρας

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δόθηκε λανθασμένα η εντύπωση ότι έχει εξασφαλιστεί το ποσό για να βγει η σεζόν»

Άλλαξε προπονητή πριν το ντέρμπι με την Προοδευτική ο Ιωνικός!

Πήρε το ντέρμπι με τον Πανναξιακό η απόλυτη Μύκονος

TAGS: A.E.K.