Ισοπέδωσε το Γιβραλτάρ η Κροατία. Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η ομάδα του Ντάλιτς, επικρατώντας 7-0 στο «Algarve».

Η Hrvatska δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, με τον Πάσαλιτς να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μπούντιμιρ που εκτέλεσε από κοντά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Έπειτα ανέλαβε δράση ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έκανε το 3-0 στο 60’ παρά το άτσαλο τελείωμά του, ενώ στο 63’ πλάσαρε στην κίνηση από κοντά. Μέσα σε περίπου έξι λεπτά μπήκαν τρία γκολ, με τους Πέρισιτς (73’) και Κράμαριτς (77’, 79’) να ανεβάζουν πολύ ψηλά τον δείκτη του σκορ. Στον πάγκο ήταν ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Η Τσεχία λύγισε με 2-0 το Μαυροβούνιο και έκανε το 3/3 στην προκριματική φάση, με τους Χλόζεκ (23’) και Σικ (65’) γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Τσεχία – Μαυροβούνιο 2-0 (23' Χλόζεκ, 65' Σικ)
Γιβραλτάρ – Κροατία 0-7 (28' Πάσαλιτς, 30' Μπούντιμιρ, 60', 63' Ιβάνοβιτς, 73' Πέρισιτς, 77', 79' Κράμαριτς)

Η βαθμολογία
Τσεχία 9 (8-1) - 3 αγώνες
Μαυροβούνιο 6 (4-3) - 3 αγώνες
Κροατία 3 (7-0) - 1 αγώνα
Νησιά Φερόε 0 (1-3) - 2 αγώνες
Γιβραλτάρ 0 (1-14) - 3 αγώνες

Επόμενη αγωνιστική (9/6)
Κροατία-Τσεχία (21:45)
Νησιά Φερόε-Γιβραλτάρ (21:45)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»

Ένα 14χρονο ball-boy ήταν ο δράστης που άφησε τον Ντοναρούμα δίχως σκονάκι στα πέναλτι του Βοσνία – Ιταλία!

Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος στον κόσμο»