Μήνυμα προς τους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν τον Μάκη Αγγελόπουλο και την προσπάθεια που κάνει, απεύθυνε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο άλλοτε παράγοντας της «Ένωσης» Στράτος Γιδόπουλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παρακαλώ τους φιλάθλους της ΑΕΚ να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον Μάκη Αγγελόπουλο που ανέστησε την μπασκετική ΑΕΚ και μακάρι η ΑΕΚ να είχε τέτοιους ηγέτες και σε άλλα τα σπορ. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι γύρω του και όχι κάποιοι να τον λοιδορούν.

Είναι επιτυχημένος και είναι κύριος με “Κ” κεφαλαίο. Πέρασε μια δυσκολία όπως όλος ο κόσμος μέσω πανδημίας και βοηθάει πάρα πολύ την ΑΕΚ. Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και να μην γκρινιάζει, αφού προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις. Είναι επιτυχημένος όσο και αν κάποιοι κακεντρεχείς θέλουν να μην το βλέπουν.

Μόλις κάνεις μια αποτυχία είσαι στο άρον άρον σταύροσων αυτών. Το χέρι του πρέπει να είναι και ήταν μονίμως μέσα στην τσέπη. Μακάρι οι ομάδες να μπορούσαν να συντηρηθούν από έσοδα-έξοδα, αλλά στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Κάποιοι τον έχουν βρει βιοποριστικό επάγγελμα να ασχολούνται με τις ομάδες».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονητής Ρουμανίας: «Τεράστια νίκη για το ρουμανικό μπάσκετ, κλειδί το ότι μείναμε μέσα στο ματς»

Ειλικρινής ο Χαραλαμπόπουλος: «Εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο, χάσαμε δίκαια με τον τρόπο που παίξαμε στο τέλος»

Λαρεντζάκης: «Χαλαρώσαμε μετά το +14, να αντιδράσουμε την Κυριακή»

Τα highlights της απρόσμενης ήττας της Εθνικής από τη Ρουμανία

Σπανούλης: «Αισθάνομαι ντροπή μετά από αυτό το παιχνίδι - Σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ στο +14»!

Η Εθνική έμπλεξε στη Ρουμανία και δυσκολεύει τη συνέχεια στα προκριματικά - Η βαθμολογία και το σύστημα διεξαγωγής

Έβγαλε τα μάτια της στη Ρουμανία η Εθνική και έκανε τη ζωή της δύσκολη!

«Καυτός» στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική στη Ρουμανία ο Λαρεντζάκης!

Λεκ: «Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα - Αυτονόητη επιλογή για μένα ο Ηρακλής»

Ντιμιτρίεβιτς: «Βασικός λόγος που υπέγραψα στον Άρη ο Σπανούλης - Θα ζήσουμε σπουδαίες στιγμές»