Η ανακοίνωση

H AE Σπάρτη ΠΑΕ στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «SPARTAN HERO» με θέμα «Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών» που θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα «Νερόμυλος» στις 20:00.

Δίνοντας λίγο στοματικό επίχρισμα (σάλιο), ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μελλοντικός δότης μυελού των οστών. Αυτή η τόσο απλή και σύντομη διαδικασία θα είναι η αρχή της σωτηρίας ενός συνανθρώπου μας. Κάθε χρόνο, περίπου 100 Έλληνες ασθενείς, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, μπορούν να σωθούν από μία μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο αριθμός των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι μικρός και πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους φορείς, για να δημιουργηθεί μία μεγάλη «τράπεζα» ζωής, για τον συνάνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία και λέμφωμα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυκλών «Η ΝΙΟΒΗ» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης και το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αντιμετωπίζει με την πρέπουσα σοβαρότητα και ευαισθησία όλα τα κοινωνικά θέματα και τις ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας έμπρακτα φορείς και οργανώσεις που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο ενώ σύντομα θα είναι στη διάθεση να ανακοινώσει διάφορες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts