Την τιμητική περιπέτεια του «International Champions Cup» ξεκίνησε να ζει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν την Τρίτη στις ΗΠΑ και αφότου ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο, έπιασαν αμέσως δουλειά για το πρώτο μεγάλο φιλικό με τη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης.

Με καλό καιρό (αλλά πολλή υγρασία) η ομάδα του Μίτσελ έκανε την πρώτη της προπόνηση στο σχολείο Pingry του Νιού Τζέρσεϊ και χειροκροτήθηκε από τους αρκετούς μαθητές που την παρακολούθησαν.

Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο λοιπόν (που ταλαιπωρείται από ελαφρά γαστρεντερίτιδα αλλά αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα) οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ με μπάλα, κάνοντας ασκήσεις κατοχής, ελέγχου και κυκλοφορίας.

Και κατόπιν ανανέωσαν το ραντεβού τους για την απογευματινή προπόνηση (στις 19:00 τοπική ώρα) που θα είναι και η τελευταία πριν αναχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης για το Τορόντο, όπου θα διεξαχθεί το ματς με τους «ροσονέρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR