Μόνο η έγκριση από τις αρμόδιες επιτροπές για να γίνουν ανώνυμη καλαθοσφαιρική εταιρία περιμένουν πλέον τα Τρίκαλα. Σήμερα (1/8) η πενταμελής διοικούσα επιτροπή της θεσσαλικής ομάδα, που αποτελείται από τους Νίκο Χλωρό, Μιχάλη Ταμήλο, Κώστα Ζιάννα, Κώστα Σκρέτα και Βαγγέλη Φρύδα, υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα σε συμβολαιογράφο.

Στη συνέχεια, ο νομικός σύμβουλος των Τρικάλων, κ. Νίκος Αλεξίου, σε συνεργασία με τον συμβολαιογράφο θα καταθέσουν το καταστατικό της ΚΑΕ προς έγκριση στις αρμόδιες επιτροπές, έτσι ώστε οι Θεσσαλοί να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι