Στο σερί που έχτισε ο Παναθηναϊκός στα πέντε πρώτα ματς της φετινής Super League, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν στη Λεωφόρο, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως είναι ακόμα η αρχή.

«Καταρχήν κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που σε όλη τη διάρκεια ήταν πίσω από την μπάλα, με εννιά παίκτες. Χρειαζόταν υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας. Βρήκαμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις. Προσπαθήσαμε, δεν ήταν εύκολο . Φέτος ήταν πρώτη φορά που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο, ήταν δίκαιη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η πέμπτη σερί νίκη ήταν πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Όσο για την καλή αρχή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Πρακτικά το σερί δεν σημαίνει τίποτα, γιατί είναι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ήμασταν ευνοημένοι γιατί δώσαμε περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας , αλλά και έτσι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις σερί. Είναι σημαντικό. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος ανταποκριθήκαμε καλά. Στη γενική εικόνα δεν παίζει ρόλο γιατί είναι ακόμα η αρχή. Θα έλεγα πως κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά είχαμε τέσσερα παιχνίδια στη Λεωφόρο, όπου είναι πάντα καλή λόγω του κόσμου μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!