Στην αδράνεια που έδειξε επιθετικά ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι.

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης, πάλεψε πολύ το ματς και κέρδισε στο τέλος. Από την πλευρά μας δεν ήταν καλό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχαμε την επιθετική πρωτοβουλία. Είχαμε αρκετό άγχος, δεν είχαμε ηρεμία και νομίζω ότι και όταν ο αντίπαλος με 10 συνεχίσαμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο σκεπτικό. Μοιραία δεν είχαμε κάποιες ιδιαίτερα μεγάλες αξιώσεις όσον αφορά το γκολ. Ναι μεν προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέρλο: «Πλήρης συμφωνία όλων των πλευρών για τη μεταγραφή Πινέδα από την ΑΕΚ στη Μοντερέι»

Σπανός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου»

Όλα τα βραβεία που δόθηκαν στην κλήρωση της Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Μεγάλο στοίχημα η διαιτησία και οι νεαροί Έλληνες - ΕΠΟ και Λίγκα συνεχίζουν με αγαστή συνεργασία»

Λυσάνδρου: «Η Λίγκα έχει προνοήσει ορθώς να δίνει κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες για τις ομάδες που παίζουν προκριματικά»

Μάτος: «Σύντομα θα έχουμε μεταγραφικά νέα, έχουμε κάνει καλό δίδυμο με τον Βιεϊρίνια, δεν έπαψα να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ»

Μήνυμα Βρούτση: Μείωση βίας, αύξηση εισιτηρίων, περισσότερη στήριξη στη Λίγκα

Γκαγκάτσης: «Να επιβάλλουμε τους νεαρούς Έλληνες και στη Super League»

Ηττήθηκε από την Ομόνοια με ανατροπή, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός στο πρώτο του φιλικό

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει επίσημη προσέγγιση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα»