Μία ανάρτηση σε σελίδα του Facebook που φέρει το όνομά του προκάλεσε αναστάτωση χθες με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, μέχρι ο ίδιος να διαψεύσει τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός με σημερινές του δηλώσεις σε βελγική ιστοσελίδα κατέστησε σαφές πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Δεν έχω καν λογαριασμό στο Facebook. Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου έβαλε μία δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα αυτό και είμαι αβοήθητος απέναντί του. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ για να ανακοινώσω έτσι την απόφασή μου», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

«Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Είμαστε ακόμη στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Μετά από μία τόσο μεγάλη σεζόν χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφασή μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ», πρόσθεσε.

Πάντως οι πιθανότητες να ασχοληθεί με τον παίκτη ο Ολυμπιακός είναι λιγοστές, λόγω ηλικίας, κασέ και ιδιόρρυθμου χαρακτήρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»