Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Σλάβια Πράγας έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του και τον κόσμο των «πράσινων», ενώ μίλησε και για τους λόγους που έπεσε ο ρυθμός στην «τελική ευθεία» της αναμέτρησης,

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι: «Για μια ώρα περίπου ήμασταν καλοί και δυναμικοί. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που δεν δέχεται ευκαιρίες. Κάναμε καλή προσπάθεια, μετά το γκολ όμως ο ρυθμός έπεσε. Μέχρι το 60' ο ρυθμός ήταν υψηλός. Σίγουρα κάποιοι παίκτες ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν. Δεν μας ωφέλησε η αλλαγή του σχηματισμού. Εμείς παίξαμε με μεγάλες μεταβιβάσεις. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στυλ μας και χάθηκαν τα τελευταία 20 με 25 λεπτά».

Για τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που προσπαθούσαμε ίσως πετυχαίναμε κάτι καλύτερο γιατί η Σλάβια είχε πίεση. Ο τρόπος παιχνιδιού μας στα τελευταία 20 λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Προσπαθούσαμε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις, δεν πήραμε δεύτερες μπάλες και γι' αυτό μετά το 1-0 δεν ήμασταν επικίνδυνοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR