Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Άλλαξαν νωρίς οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο, έγινε πιο δύσκολο με την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε με μια ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες για μία ώρα. Δεν μας άξιζε να χάσουμε, ουσιαστικά στη μία επίθεση του Αστέρα βρήκαν γκολ, σε άλλες φάσεις θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο εύστοχοι εμείς».

Για το αν δημιουργούν προβληματισμό οι ήττες: «Ναι σίγουρα μας προβληματίζει. Μια ομάδα όπως εμείς, που ήμασταν πρώτοι για καιρό στη βαθμολογία, προβληματίζεται. Όχι όμως κάτι περισσότερο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, είναι φυσιολογικό ότι θα αντιδράσουμε».

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την κοιλιά που έχει κάνει η ομάδα: «Όχι δεν είναι. Δεν παύει όμως να είναι μια κακή περίοδος για εμάς και βάσει των αποτελεσμάτων»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!