Μονόδρομος είναι η νίκη της Εθνικής κόντρα στη Σκωτία στη Γλασκώβη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα στον Alpha ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Καταρχάς σε σχέση με τη Δανία δεν κάναμε καλό ματς. Πρέπει να αλάξουμε πολλά πράγματα. Όσον αφορά το ματς του Μαρτίου, τώρα είναι άλλες οι συνθήκες, διαφορετική η σημασία του αγώνα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε ίσως και καλύτερα από τον Μάρτιο για να πάρουμε τη νίκη. Είναι μονόδρομος η νίκη, λόγω της ήττας από τη Δανία κι έτσι το αντιμετωπίζουμε».

Για την ενδεκάδα της Εθνικής: «Ο κάθε προπονητής επιλέγει για να πάρει το παιχνίδι. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα παίξουν θα είναι σε καλή κατάσταση για να πάρουμε τον αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους