Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των playoffs.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Δεν ξέρω για το αποτέλεσμα, από τη μια την καλύτερη φάση του παιχνιδιού την είχαμε εμείς, από την άλλη η ΑΕΚ είχε κι αυτή τις στιγμές της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν συμφέρει καμία ομάδα για την εξέλιξη»

Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό: «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός στα playoffs, ιδιαίτερα όταν παίζονται τα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων. Είναι η αρχή, θα είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Είναι το τέλος της σεζόν, υπάρχουν πολλά νεύρα και κούραση. Σημαντικό για τη συνέχεια αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να μας κάνει χαρούμενους»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»