Η βραδιά ανήκε ολοκληρωτικά στον Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος φορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ!
Ο 27χρονος επιθετικός μίλησε μετά το τέλος του ματς και όπως τόνισε αυτό που κρατά είναι οι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί και η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα σε ένα ματς υψηλής πίεσης.
Ακόμη, ξεκαθάρισε πως ούτε το πρόστιμο ούτε τα μπόνους επηρέασαν την ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι η ΑΕΚ επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο ματς, άφησε πίσω τον αποκλεισμό και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα, με στόχο να συνεχίσει τη μάχη στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ξέρεις πως είσαι ο πρώτος που σκόραρε τέσσερα γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι;
«Δεν το ήξερα. Είναι ωραίο να το ακούω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Όπως είπα, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Και δείξαμε αντίδραση.
Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο, τα τελευταία 15-20 λεπτά, ήμασταν πολύ πίσω. Αμυνθήκαμε λίγο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να πιέζουμε και σκοράραμε το δεύτερο γκολ και “κλειδώσαμε” το παιχνίδι».
Παραλίγο να σπάσεις το ρεκόρ σου με πέντε γκολ σε ένα ματς με τη φανέλα της Άιντραχτ;
«Το σκέφτηκα λίγο αυτό. Είχα μία ευκαιρία και ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Αλλά όπως είπα, το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς και κοιτάμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτό το ματς για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να συνεχίσουμε αυτή τη μάχη. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση».
Πώς ήρθε αυτή η αλλαγή; Ήταν αντίδραση για το πρόστιμο, τον αποκλεισμό;
«Πραγματικά δεν σκεφτήκαμε το πρόστιμο. Επίσης, όταν πήραμε το μπόνους, δεν σκεφτήκαμε το μπόνους. Ήμασταν χαρούμενοι λόγω της νίκης, όχι για κάποια επιβράβευση. Αλλά ναι, με τον ΟΦΗ… τι να πω; Ένα παιχνίδι χάσαμε μέσα σε λίγες στιγμές.
Συμβαίνει, ήταν απλώς μια κακή μέρα. Ή καλύτερα να πω, κακό τάιμινγκ για να χάσουμε ένα παιχνίδι. Ξέραμε αμέσως μετά το ματς ότι έπρεπε να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αυτό έγινε και είμαστε εκτός Κυπέλλου. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι και απλώς συγκεντρωθήκαμε σε αυτό το παιχνίδι».