Το «σίριαλ» με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει μαζί του, και να περιμένει εναγωνίως αν θα καταφέρει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με τους Νάγκετς.

Παρόλα αυτά, ο Λιθουανός σέντερ είναι ένα υπολογίσιμο κομμάτι της ομάδας του Κολοράντο. Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και ο προπονητής του Ντένβερ, Ντέιβιντ Έιντελμαν, ο οποίος έκανε δηλώσεις μιλώντας για τον Βαλαντσιούνας σαν να έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ των Νάγκετς τη νέα σεζόν.

Φαίνεται, όμως, πως και ο Νίκολα Γιόκιτς είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόκτηση του έμπειρου ψηλού. Σύμφωνα με reports στις ΗΠΑ, ο Σέρβος σέντερ είναι πολύ ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έκαναν οι Νάγκετς στην offseason, μία από τις οποίες ήταν φυσικά και η προσθήκη του Βαλαντσιούνας.

«Ο κ. Γιόκιτς δεν έχει μιλήσει δημόσια, τουλάχιστον στα αγγλικά, αλλά μου είπαν από δεύτερο χέρι ότι ο Γιόκιτς ήταν πολύ ευχαριστημένος με τις κινήσεις των Νάγκετς», είπε αναλυτικά ο γνωστός insider του NBA, Μπράιαν Γουίντχορστ.

Το Ντένβερ, όπως φαίνεται, είναι πλήρως αφοσιωμένο στην διατήρηση του Βαλαντσιούνας, ο οποίος αναμένεται να είναι ο καλύτερος αναπληρωματικός που είχε ο Γιόκιτς από τότε που έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας. Αυτός, φυσικά, είναι και ένας βασικός λόγος που ο Σέρβος είναι ικανοποιημένος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube