Οι Νάγκετς αποκλείστηκαν με 4-1 από τους Γουόριορς παρά τις προσπάθειες του Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ πέταξε το μπαλάκι στον οργανισμό του Ντένβερ για το μέλλον του τονίζοντας πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο (το τρέχον λήγει το 2023) εφόσον του προταθεί supermax που θα του αποφέρει 254 εκατ. δολάρια σε πέντε χρόνια.

«Φυσικά, θα το ήθελα, αλλά δεν είναι κάτι που αποφασίζω εγώ. Αν η πρόταση είναι στο τραπέζι, ασφαλώς και θα την αποδεχτώ, γιατί μου αρέσει πραγματικά αυτός ο οργανισμός και έχω καλές σχέσεις με όλους, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον φροντιστή», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Όσο για το βραβείο του MVP που διεκδικεί με αξιώσεις για δεύτερη σερί σεζόν; «Δεν το ονειρεύομαι κιόλας. Φυσικά αν γίνει θα είναι σπουδαία υπόθεση, γιατί θα είναι η κληρονομιά μου, το όνομά μου θα είναι πάντα εκεί. Αλλά αν δεν το πάρω δεν θα πεθάνω κιόλας. Θα ήταν ωραίο, αν γίνει... έγινε», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντετοκούνμπο: «Σπουδαίο κοπλιμέντο, αλλά απέχω πολύ από τον Μάτζικ Τζόνσον»

Φοβερό ντεμπούτο Μπράουν με Σίξερς και νίκη επί των Νικς-Σόου Ντόντσιτς με Λέικερς

Βασιλική... αντιμετώπιση για ΛεΜπρόν: Θα μετακινείται με ελικόπτερο μεταξύ Φιλαδέλφεια και Νέας Υόρκης!

Θυμήθηκε τη σύντομη παρουσία στον Παναθηναϊκό ο Ντιαλό: «Πήρα αποζημίωση από ομάδα που δεν έπαιξα ποτέ, ήταν ωραίο αυτό»

Γιάννης: «Νιώθω ξανά ζωντανός στο Μαϊάμι, απολαμβάνω κάθε γ@μ#μενη στιγμή - Έχω ακόμη 5-6 καλά χρόνια μπροστά μου»

Ο νέος κανονισμός του NBA που αλλάζει τα δεδομένα για το τι επιτρέπεται στους επιτιθέμενους

Ο Χάρντεν αποθέωσε τον Χεζόνια: «Προσφέρει κάτι που δεν είχαμε, μπορεί να γίνει σημαντικός για εμάς»

Σκληρές ατάκες Αρίνας και Κάζινς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Παίρνουν τα... σκουπίδια του NBA»

ΛεΜπρόν: Στην 24η σεζόν με ισχιαλγία και αρθρίτιδα στο αριστερό πόδι

Γιόκιτς από άλλο πλανήτη: Η πάσα πίσω από την πλάτη που τρέλανε το NBA