Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, καθώς οι Νικς αποφάσισαν να αφήσουν τον Λιθουανό γκαρντ να «ψηθεί» στην Ευρώπη και να εμφανιστεί πιο έτοιμος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Υπενθυμίζουμε ότι το «Μεγάλο Μήλο» διατηρεί τα δικαιώματα του Γιοκουμπάιτις και αυτός ο επιπλέον χρόνος θα ωφελήσει σημαντικά τον αθλητή να προετοιμαστεί καλύτερα για... το μεγάλο άλμα.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι δις πρωταθλητές κόσμου παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του και τον υπολογίζουν ενεργά για τα μελλοντικά χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Βελιγραδίου και ο ταλαντούχος γκαρντ θα επιστρατευθεί από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να δώσει την δική του νότα στην αναμέτρηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Άμπου Ντάμπι τα Final-4 της Euroleague το 2027 και το 2029

Πρόβλημα και με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό!

Χωρίς Πίτερς η Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό-Αμφίβολος και για Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Ύπουλο ματς το σημερινό για τον Παναθηναϊκό - Πρέπει να βρει και πάλι την ενέργειά του στην άμυνα»

Μπεσίκτας-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές της αναμέτρησης-Δύο Έλληνες διαιτητές την Τετάρτη στην Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός-Αρμάνι: Για να κάνει τη δουλειά του κόντρα στους Ιταλούς στην επιστροφή του Σλούκα

Ευρωλίγκα: Έναρξη «διαβολοβδομάδας» με ισπανικό εμφύλιο και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Πετρίδης: «Το παιχνίδι με την Αρμάνι θέλει προσοχή - Να επιβάλει τον ρυθμό του από την αρχή»

Ποέτα: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τα φαβορί για τον τίτλο»

Ζάλγκιρις: Στη Βαρκελώνη για εξετάσεις ο Γουίλιαμς-Γκος, εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό