Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Κλαμπ Μπριζ ο Γιόνι Ότο, που μετά την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Conference League ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να συγχαρούμε την Μπριζ για την πρόκριση. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια, γιατί έχουμε έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα την Κυριακή. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, ήταν φανταστικοί όπως πάντα.

Ήρθαν να μας στηρίξουν μαζικά, ακόμη και στο Βέλγιο. Γέμισαν το γήπεδο σήμερα, ελπίζω να τους ευχαριστήσουμε στη συνέχεια κερδίζοντας την Κυριακή και να παλέψουμε και γι’ αυτούς στον μεγάλο στόχο που μας απομένει, το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Deja vu με... «Φύγε Λύμπε» πριν το γκολ από φάουλ στο Σαμσουνσπόρ-ΑΕΚ

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ είναι σε τόσο καλή φάση που αγχώνεσαι για το τι μπορεί να συμβεί…»

Εκτόξευσε τις πιθανότητές της για οκτάδα η ΑΕΚ-Τι λένε τα μαθηματικά μοντέλα

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις - Το κέντρο της έδωσε τη νίκη»

Οι αριθμοί δείχνουν τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στα νοκ άουτ του Conference League

Η βαθμολογία του Conference League: Προκρίθηκε η ΑΕΚ και πάει φουλ για 8άδα

Προπονητής Σαμσουνσπόρ: «Χάσαμε από δικά μας λάθη-Ελπίζω να παίξουμε με την ΑΕΚ σε επόμενο γύρο»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ιστορική νίκη στα χώματα του Πόντου»

Νίκολιτς: «Ξέρω τι σημαίνει για την ΑΕΚ μια νίκη εδώ - Θα δούμε από αύριο για Μουκουντί»

Οι λαγοί από το καπέλο του Νίκολιτς και το «σήκω χόρεψε, κουκλί μου» του Κοϊτά: Το σχόλιο Μαραθιανού για τη νίκη της ΑΕΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.