Άσχημα μαντάτα για την Τότεναμ, με τους φόβους για τον σοβαρό τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς να επιβεβαιώνονται, καθώς θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο παιχνίδι στη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή, με τις εξετάσεις τις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, ενώ κάτω από τα δοκάρια των «πετεινών» θα τον αντικαταστήσει ο πρώην γκολκίπερ των Σέλτικ και Σάουθαμπτον, μεταξύ άλλων, Φρέιζερ Φόρστερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»