Την σεζόν 2018/19 η Γιουβέντους είχε μείνει εκτός Champions League από τον Άγιαξ στα προημιτελικά, κάτι που είχε θεωρηθεί αποτυχία.

Έκτοτε όμως, τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα χειρότερα για τους «μπιανκονέρι», που μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο έμειναν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός από τη φάση των «16». Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Και αμφότερες φορές συνέβη από ομάδα θεωρητικά υποδεέστερη, καθώς πέρυσι ήταν η Λιόν αυτή που είχε αφήσει εκτός την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσον αφορά στον Πορτογάλο, δεν έχει καταφέρει να φτάσει έστω μέχρι τα ημιτελικά με τη «βέκια σινιόρα», ενώ για πρώτη φορά μετά το 2006 μένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μακριά από τα προημιτελικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'