Την σεζόν 2018/19 η Γιουβέντους είχε μείνει εκτός Champions League από τον Άγιαξ στα προημιτελικά, κάτι που είχε θεωρηθεί αποτυχία.

Έκτοτε όμως, τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα χειρότερα για τους «μπιανκονέρι», που μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο έμειναν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός από τη φάση των «16». Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Και αμφότερες φορές συνέβη από ομάδα θεωρητικά υποδεέστερη, καθώς πέρυσι ήταν η Λιόν αυτή που είχε αφήσει εκτός την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσον αφορά στον Πορτογάλο, δεν έχει καταφέρει να φτάσει έστω μέχρι τα ημιτελικά με τη «βέκια σινιόρα», ενώ για πρώτη φορά μετά το 2006 μένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μακριά από τα προημιτελικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπαπέ: Έφτασε τα 100 γκολ+ασίστ στο Champions League και ισοφάρισε επίδοση Λεβαντόφσκι

Κοϊτά: Έγινε ο πρώτος Μαυριτανός που σκοράρει στο Champions League

Δουβίκας: «Είμαι ικανοποιημένος με το χατ τρικ μου, με βοηθούν οι συμπαίκτες μου»

Ελληνική λάμψη στο Champions League: Οργίασε ο Δουβίκας στην… 9άρα της Κόμο, πανηγύρισε το πρώτο του γκολ ο Καρέτσας!

«Έχασε ιστορική ευκαιρία, αλλά ξανακέρδισε την περηφάνια και την εμπιστοσύνη του κόσμου της η ΑΕΚ»: Το σχόλιο Μαραθιανού

Άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας!

Απίστευτος Δουβίκας, έκανε χατ-τρικ στην αναμέτρηση της Κόμο με τη Λανς!

Νίκολιτς: «Θέλω αυτή την ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι - Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος»!

Φοβερά πράγματα από τον Δουβίκα: Σκόραρε ξανά, έφτασε τα 5 γκολ στο φετινό Champions League και μοίρασε και ασίστ!

Πήλιος: «Χτίζουμε το μέταλλο της ΑΕΚ από πέρυσι, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το δείχνουμε»