Από το 2017, όταν και βρέθηκε στον τελικό του Κάρντιφ, χάνοντας ξανά το τρόπαιο, η Γιουβέντους έχει αποκλειστεί στο Champions League, κατά σειρά, δύο φορές στα προημιτελικά και άλλες δύο στους «16» της διοργάνωσης.

Και μιλάμε για αποκλεισμούς, μάλιστα, που «πονάνε» πολύ, καθώς έχουν έρθει από ομάδες, οι οποίες ήταν αουτσάιντερ στις αναμετρήσεις με τους «μπιανκονέρι». Με εξαίρεση, δηλαδή, τη Ρεάλ Μαδρίτης, που απέκλεισε τη «Γιούβε» το 2017-18, ακολούθησαν οι «σφαλιάρες» από Άγιαξ, Λιόν και χθες (9/3) την εξαιρετική Πόρτο.

Όλες αυτές τις οδυνηρές βραδιές τις έχει ζήσει και ο Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος αγωνίζεται στη «Μεγάλη Κυρία» από το 2015. Έχει βιώσει, εν ολίγοις, και τους τέσσερις τελευταίους σερί αποκλεισμούς, και τον χαμένο τελικό του 2017, αλλά και ακόμη έναν αποκλεισμό την αμέσως προηγούμενη χρονιά, από την Μπάγερν, και πάλι στους «16».

Χθες, λοιπόν, ο Κουαδράδο, σε μια βραδιά, που εξελίχθηκε σε άλλον έναν εφιάλτη, έχει κάνει τα πάντα για να γίνει το πιο... γλυκό όνειρο! Τα πάντα. Τα στατιστικά του είναι απλά αδιανόητα, αλλά φανταζόμαστε πως σήμερα, που ξύπνησε, ποσώς τον ενδιαφέρει αυτό, καθώς θα αναγκαστεί να δει και πάλι τη συνέχεια του Champions League από τον καναπέ.

Ο 32χρονος Κολομβιανός έχει «γράψει»:



- 160 επαφές με την μπάλα
- 82/97 σωστές πάσες, ποσοστό ευστοχίας, δηλαδή, 85%
- 16/25 κερδισμένες μονομαχίες (64%)
- 15/32 πλαγιοκοπήσεις (47%)
- 6/6 τάκλιν
- 6/11 προσποιήσεις
- 5/11 μακρινές μπαλιές

Επίσης:

- 5 φορές έχασε την μπάλα και την ξανακέρδισε
- δημιούργησε 3 μεγάλες ευκαιρίες
- και είχε και μία ασίστ

Τα παραπάνω, ωστόσο, δεν έφτασαν στη Γιουβέντους...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube