Να… τελειώνει το ταχύτερο δυνατό τη σειρά με τον Ολυμπιακό θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ, αν και αναγνωρίζει πως τα δεδομένα αλλάζουν στο ΣΕΦ.

«Ξέρουμε πως είμαστε στο 2-0 και ότι στη χειρότερη περίπτωση θα επιστρέψουμε για πέμπτο παιχνίδι στη Μαδρίτη, αλλά πάμε για να κερδίσουμε τη Δευτέρα σε έναν αγώνα που όμως γνωρίζουμε πως θα είναι πολύ δύσκολος απέναντι σε μια ομάδα με την ποιότητα του Ολυμπιακού. Έχει σημασία να παίξουμε με ένταση και συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε πολύ πιεστικοί στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ίσως η άμυνα να είναι το κλειδί, άλλωστε πάντα είναι», τόνισε ο γκαρντ της «βασίλισσας».

Στην… προβοκατόρικη ερώτηση των Ισπανών αν η «καυτή» ατμόσφαιρα του ΣΕΦ θα επηρεάσει την ομάδα του ή τους διαιτητές, απάντησε: «Είναι ένα ωραίο γήπεδο στο οποίο καθένας θέλει να αγωνίζεται. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιβάλλον ή την επίδραση που θα έχει στους διαιτητές. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και τίποτα περισσότερο».

Αναφορικά με την αντιμετώπιση από τον Σπανούλη, έργο που επωμίστηκε σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος στα πρώτα δύο ματς, είπε: «Για να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη σαν τον Σπανούλη ή τον Ναβάρο δεν αρκεί η προσπάθεια ενός παίκτη. Χρειάζεται η βοήθεια των ψηλών, αλλά και όλης της ομάδας. Και παρ’ όλα αυτά είναι παίκτες που σκοράρουν πολύ».

Τέλος, σχετικά με την κόπωση που μπορεί να έχει η ομάδα του ανέφερε: «Τα πρώτα δύο παιχνίδια ήταν πολύ απαιτητικά γιατί ο Ολυμπιακός δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις στιγμή. Όμως είχαμε ρεπό για μία μέρα και ξεκουραστήκαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Είμαι περήφανος και αισθάνομαι τυχερός για το πώς εξελίχθηκε η καριέρα μου!»

Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Game 3 της σειράς με την Μπαρτσελόνα

«Στον αέρα» το Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR!

Ο Μπόλντγουιν συμμετείχε στο shootaround της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει Παναθηναϊκού

Βγάζει στη… σέντρα τον Μπολτάουζερ ο Ερυθρός Αστέρας: «Είχε κλέψει και συνέχιζαν να τον ορίζουν σε παιχνίδια»

Αντιδρά ο Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω η Ευρωλίγκα να κάνει ό,τι πρέπει» - Πέταξε για Βελιγράδι

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Στηρίξτε την ομάδα μόνο με τη φωνή σας-Είσοδος στο ΣΕΦ μόνο με ονομαστικό εισιτήριο»

Γιασικεβίτσιους-Ντόρσεϊ: «Πολύ μεγάλο το ματς της Τετάρτης, να μπούμε πιο σωστά»

Οριστικό: Με 1.000 και πλέον φιλάθλους στο πλευρό της η Μακάμπι για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό

Ζέρβας: «Η σειρά είναι στα χέρια του Ολυμπιακού - Αυτά είναι τα κλειδιά της νίκης για το κρίσιμο Game 3 με την Μπάρτσα»