Μία εβδομάδα μετά το εντυπωσιακό της πέρασμα από την Αθήνα και το «2 στα 2» επί των «αιώνιων» αντιπάλων, η πρωτοπόρος της Ευρωλίγκας, Ρεάλ Μαδρίτης, θα υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 21:45) την Μπάγερν Μονάχου για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τους «μερένχες», καθώς, για πρώτη φορά θα υποδεχθούν ως αντίπαλο τον επί έντεκα συναπτά έτη προπονητή της, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος και αποχώρησε από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2022.

Για τη μεγάλη επιστροφή του Ισπανού τεχνικού μίλησε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος με μήνυμά του στα social media κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να τον υποδεχθούν αύριο όπως του αξίζει για τα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στο χτίσιμο του μύθου της Ρεάλ!

«Αύριο είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Αυτός που μας έμαθε πως να κερδίζουμε, αυτός που δημιούργησε το στυλ του μπάσκετ μας, επιστρέφει σπίτι.
Ας τον δεχθούμε όπως του αξίζει!»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ρεάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρχηγικό μήνυμα πρόκρισης: Ο Σλούκας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Game 3 με Βαλένθια

Τζέιμς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή τύχη στη συνέχεια - Δεν μας δίνουν τα εύσημα που αξίζουμε»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Βαλένθια: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Πετρίδης: «Στοχοπροσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει σήμερα την δουλειά – Προσοχή σε τυχόν προκλήσεις»

Hats-off από τη Μονακό στον Ολυμπιακό μετά τη σειρά!

Παναθηναϊκός για το 4ο αστέρι: «Σαν σήμερα γέμισε το σπίτι μας αξέχαστες αναμνήσεις»

Ζέρβας: «Aπόδειξη συνέπειας το 5ο συνεχόμενο Final Four για τον Ολυμπιακό»

«Καρφί» Γιανάι κατά Ρεάλ: «Δεν ήταν καλή ιδέα να κάνουν check out πριν το τρίτο ματς»

Ζάλγκιρις-Φενέρμπαχτσε: Παράταση στη σειρά ή μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός;

Παναθηναϊκός AKTOR-Bαλένθια: Για την ιστορική «σκούπα» και το τρίτο σερί Final Four