Σε τρία νοσοκομεία για παιδιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε δώρα για τα Χριστούγεννα, μοιράζοντας χαμόγελα στα μικρά παιδιά. Τα νοσοκομεία ήταν το Royal Manchester Kids's Hospital, το Christie και το Francis Home Kids's Hospice.

Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό, δεν κατάφεραν οι ίδιοι οι παίκτες να επισκεφθούν τα παιδιά, αλλά έστειλαν τις ευχές τους και τα δώρα.

«Είναι άτυχο που δεν μπορέσαμε να πάμε στα νοσοκομεία φέτος, καθώς είναι ένα πράγμα που πραγματικά εκτιμούσα να κάνω όταν ήμουν παλιότερα εδώ. Είναι τόσο απαραίτητο να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στα νεότερα άτομα αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο του έτους και είναι τιμή για μένα να είμαι μέρος αυτής για άλλη μια φορά», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πρωτοφανής υπεράσπιση από τον νέο κόουτς της Τσέλσι για τις γκάφες του Σάντσεθ: «Πρώτος φταίω εγώ»!

Πήρε προπονητή από το… ράγκμπι η Μπράιτον!

Είχε και... τρίτο ημίχρονο το ντέρμπι, καυγάδισε ο Έντσο με τον Θουμπιμέντι και τους χώρισαν

Χαμογέλασε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι και έκανε βήμα πρόκρισης προς τον τελικό του Λιγκ Καπ η Άρσεναλ!

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Γκάλαχερ από την Ατλέτικο

Κάρικ: «Είμαι και εγώ ένας από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ξέρω ότι έχω ευθύνη»

Χρειάστηκαν 5,5 λεπτά για ν’ αποφασιστεί ένα… αστείο οφσάιντ στο Νιούκαστλ – Σίτι

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση