Η Γιουνάιτεντ δεν λέει να... σηκώσει κεφάλι, αφού βρήκε ακόμη έναν τρόπο να ηττηθεί, καθώς υποτάχθηκε με σκορ 4-3 στην Κοπεγχάγη, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 αλλά και 3-2!

Αυτό το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει επηρεάσει ψυχολογικά και τους παίκτες, όπως είναι λογικό. Αυτό έγινε εμφανές και από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ήττα ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος σταρ επέστρεψε στα αποδυτήρια μετά το αρνητικό αποτέλεσμα και ήταν συντετριμμένος, με αποτέλεσμα να απομονωθεί σε κάποια σκαλοπάτια, βάζοντας τα χέρια του στο κεφάλι του με απόγνωση.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!