Ο Φέραν Γιούτγκλα εκπροσώπησε τους παίκτες της Κλαμπ Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (18/04, 22:00) για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο επιθετικός των Βέλγων στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως η κοπέλα του ταξίδεψε μαζί του με την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας την ως το μεγάλο του στήριγμα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Φέραν Γιούτγκλα:

«Έχουμε ακούσει για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε γι’ αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία ζει ένας ποδοσφαιριστής. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση για ημιτελικά».

Για την παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης: «Δεν έγινε, δεν συζήτησα κάτι το ιδιαίτερο… Προετοιμάζομαι το ίδιο πριν όλα τα παιχνίδια και αν ξεκινήσω θα δώσω το 100% με στόχο να φτάσουμε στα προημιτελικά».

Για το γεγονός πως ήρθε η κοπέλα του μαζί: «Είναι καλό να έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους όπως τώρα που ήρθε η κοπέλα μου, που είναι μεγάλο στήριγμα. Μακάρι να φέρουμε καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσουμε μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.