Είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ΑΕΚ. Αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος στη διάρκεια της σεζόν.

Παρόλα αυτά ο Γιάκομπ Γιόχανσον παραμένει προσγειωμένος. Ακόμα και κατά την παραλαβή ατομικών βραβείων γι’ αυτές του τις εμφανίσεις.

Παραλαμβάνοντας λοιπόν το έπαθλο για τον MVP της 11ης αγωνιστικής (σε μια διαδικασία που είχε καθυστερήσει επειδή η Σούπερ Λίγκα περίμενε την οριστική απόφαση για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός), ο Σουηδός είπε:

«Ο πρώτος μου στόχος δεν ήταν να κατακτήσω πολλά βραβεία, αλλά να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι το πέτυχα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω και στο μέλλον».

Αναφερόμενος συγκεκριμένα, δε, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό (για το οποιο βραβεύτηκε) είπε: «Είχα πετύχει ένα υπέροχο γκολ σ’ εκείνο το ματς. Έκανα μια καλή κούρσα και δέχθηκα τη μπάλα από τον Μπαρμπόσα. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μας και μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για τα πολλά γκολ που πετυχαίνει -με τελευταίο αυτό στη χθεσινή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό- σημείωσε ότι είναι και αποτέλεσμα της αλλαγής ρόλου στο γήπεδο: «Με τη νέα θέση έγινε πιο εύκολο για μένα το να σκοράρω. Πατάω περισσότερο στην περιοχή με τη νέα θέση και συνήθως με βοηθάει να δημιουργώ ευκαιρίες, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, αλλά και να σκοράρω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM για την επιβλητκή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

TAGS: A.E.K.