Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον στις πρώτες δηλώσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μιλώντας στην «Aftonbladet», ο μέσος της ΑΕΚ απέφυγε τις μεμψιμοιρίες για τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

«Νιώθω άσχημα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμη πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψω στη δράση. Έπρεπε να είμαι στο πάρτι με την αποστολή στο ξενοδοχείο χθες. Φαντάζομαι ότι θα πέρασαν πολύ καλύτερα όσοι δεν είχαν υποστεί ρήξη χιαστού. Φυσικά έχω υπάρξει και καλύτερα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πως θα κινηθούμε γιατί πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου, αλλά ελπίζω ότι θα κάνουμε την επέμβαση μέσα στην εβδομάδα. Παρότι δεν νιώθω καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Είναι σημαντικό να προετοιμαστώ για μια δύσκολη και όχι ευχάριστη περίοδο αποθεραπείας. Αυτοί οι τραυματισμοί συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και οφείλεις να προσπαθείς να ξεπεράσεις αυτές τις καταστάσεις».

Μιλώντας συγκεκριμένα για τη στιγμή του τραυματισμού, ο Γιόχανσον είπε: «Ήταν ένας πόνος που δεν έχω ξανανιώσει ποτέ. Πόνεσα πάρα πολύ στο γόνατο. Με ενημέρωσαν ότι το ματς είναι 0-0 στο ημίχρονο. Μετά πήγα για μαγνητική και όταν τελειώσαμε αρκετά αργότερα με ενημέρωσαν ότι προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Είναι κάτι ξεχωριστό για το οποίο μιλούσαμε όλοι, κάτι που προσπαθήσαμε να καταφέρουμε με την ομάδα. Ο Γιάνε Άντερσον, ο προπονητής μας, έκανε εξαιρετική δουλειά».

Ερωτώμενος, δε, αν πιστεύει ότι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε: «Θα ήταν κάτι πολύ στενάχωρο να συμβεί αυτό, αλλά δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη τόσο μακριά, προτιμώ να παίρνω τα πράγματα ένα-ένα τη φορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοσμάς για Αλμέιδα: «Σε φοβούνται, αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς - Μαζί σου μέχρι τέλους»

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Γκαγέγκος, τραυματίστηκε ο Αμπάντα

Η παρακάμερα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ: Η εναλλαγή συναισθημάτων

Τσακίρης: «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τσακωνόταν με… δικούς του ο Αλμέιδα - Τι έγινε όταν ο Λουτσέσκου χαστούκισε παίκτη;»

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Τσέριν, ατομικό Μπερνάρ-Χουάνκαρ

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Βόλος: «Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα - Η μόνη προϋπόθεση για μεταβίβαση της ΠΑΕ»

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: «Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός-Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα»

TAGS: A.E.K.