Σε αναστολή εργασίας τέθηκαν δέκα εργαζόμενοι, οι μισοί νοσηλευτές και οι μισοί γενικών καθηκόντων, στο Γηροκομείο Βόλου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος μιλώντας στο magnesianews.gr, δύο-τρεις εργαζόμενοι έχουν επικαλεστεί προβλήματα υγείας και αναμένουν την κρίση της ειδικής επιτροπής που θα εξετάσει τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι από σήμερα έχει τεθεί σε ισχύ το μέτρο της αναστολής εργασίας εργαζομένων σε μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ιδρύματος είχε κινηθεί πολύ νωρίς για την πλήρωση των θέσεων εργαζομένων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και είχε προκηρύξει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών, γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Σύμφωνα με τον κ. Πάνο ήδη το ενδιαφέρον για εργασία είναι πολύ μεγάλο, με πολλούς να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και βιογραφικά.

Τέλος, σημείωσε πως τρεις ηλικιωμένοι που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική

Γερμανία: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα οδηγήθηκε ο ύποπτος για τον εμπρησμό στη «Φωλιά του Αετού», του Χίτλερ

Εξάρχεια: Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος λόγω ελέγχου για ύποπτη βαλίτσα

Γαλλία: Ξεκίνησε η κεντρική πορεία στο Παρίσι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δακρυγόνα και κανόνια νερού σε διαδηλωτές

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη