Γεννημένος στην περιοχή των Τρικάλων, ο Γιώργος Κολτσίδας ζει εδώ και δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη, όπου διέγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης του Άρη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο καθώς και προπονητής ποδοσφαίρου στην ομάδα του Πανοράματος.

Ο Γιώργος Κολτσίδας είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1988, όταν αγωνίστηκε στην τοπική ομάδα των Τρικάλων. Το 1991 πήρε μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αθήνας, με την ομάδα του να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Πήρε μεταγραφή το 1992 στην ομάδα του Άρης, την οποία και υπηρέτησε για 21 χρόνια ως παίκτης και μετέπειτα ως προπονητής και ως Γενικός Αρχηγός.

Παντρεμένος με τη Σοφία Καμάκα και πατέρας τριών παιδιών, ο Γιώργος Κολτσίδας είναι επίσης έφορος στο τμήμα παραδοσιακών χορών του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Πηγή: Thestival

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 14χρονος που δέχτηκε επίθεση από συνομήλικό του έξω από σχολείο στον Πειραιά

Μητσοτάκης από το Λαύριο: Ο «Δαίδαλος» ανοίγει νέους δρόμους για την Ελλάδα στην τεχνητή νοημοσύνη

Τα γυρίζει η γιατρός: Ισχυρίζεται πως έκανε ινουσφαίρεση και όχι πλασμαφαίρεση στον Μαζωνάκη

Πτώση ατόμου από κτίριο στην Πειραιώς

Δίκη για τα Τέμπη: «Ήταν σκηνικό σαν πολεμική ταινία»

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Θεραπεία με φυσιολογικό ορό ανακουφίζει για μήνες

Το νέο όπλο λέιζερ κατά των drones της Αιγύπτου που τράβηξε την προσοχή του Ισραήλ

Παραίτηση υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ λόγω των επεισοδίων - Δεν έγινε δεκτή από τον Μακρόν

BBC: Πρόεδρος σε αποδρομή ο Μακρόν - Η προεκλογική περίοδος άρχισε στους δρόμους

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: 40 άτομα ρώτησαν τέσσερις νεαρούς ''τι ομάδα είναι'' και τους επιτέθηκαν με ρόπαλα