Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Σωτηρία» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας.

Ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» νόσησε προ ημερών με κορωνοϊό και η κατάστασή του χθες παρουσίασε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Του χορηγείται οξυγόνο, αλλά δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπός του κόμματός του, σε νεότερη ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής ενημερώνει πως η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά.

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική», αναφέρει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν προς ΗΠΑ: Το Ορμούζ δεν υπάγεται στη CENTCOM - «Καμία στρατιωτική σύνοδος δεν επιβάλλει τάξη στον Περσικό Κόλπο»

Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ «σαρώνουν» τα βίντεο - Πού στρέφονται ο έρευνες

Ένερ Βαλένσια: Τέλος από την εθνική Ισημερινού μετά τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ

Ρεπουμπλικάνος βουλευτής ζητά από τον Τραμπ να μην δώσει τα F-35 στην Τουρκία

Τραμπ: Η βενζίνη σύντομα θα επιστρέψει στη χαμηλή τιμή που είχε πριν από την πολύ επιτυχημένη «εκδρομή» μας στο Ιράν

Καιρός: Έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Βόνιτσα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση ενός άνδρα χωρίς αισθήσεις

Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια σε Πρέβεζα και Χαλκιδική

Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Δυτική Ελλάδα: Αγνοείται άνδρας μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια ράφτινγκ