«Καζάνι» που βράζει ο Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κυρίως λόγω της διαιτησίας του Αναστάσιου Παπαπέτρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους για τον ορισμό του εν λόγω ρέφερι και μέσα στην εβδομάδα, έχουν έντονα παράπονα από τη γενικότερη στάση του διεθνή διαιτητή, αλλά και για συγκεκριμένες φάσεις που σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της «Ένωσης».
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για διαιτησία 80-20 υπέρ της ΑΕΚ ειδικά στο α’ ημίχρονο και για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στέκονται στη φάση του 17’ που ο Βράνιες έχει «κλειδώσει» στο έδαφος τον Μποτία σε εναέρια διεκδίκηση μέσα στην περιοχή.
Τέλος, έντονες είναι οι διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού και για το δεύτερο γκολ της «Ένωσης», αφού θεωρούν ότι ο Γιακουμάκης «γκρέμισε» τον Μποτία προκειμένου να πάρει καλύτερη θέση μέσα στην περιοχή και να πλασάρει τον Προτό.