Ο Βινς Χάντερ κλήθηκε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game της Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν συμμετείχε καθώς αντιμετώπισε ενοχλήσεις στη μέση του και κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει.

Η κατάσταση του σέντερ της ΑΕΚ θα επανεκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης», με τους ανθρώπους της να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα καθώς ακολουθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του Μπάνκι στο Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος Αμερικανός είχε χτυπήσει στη μέση στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και απουσίασε για μερικές ημέρες από τις υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

TAGS: A.E.K.