Δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά και την προσωπική του διάκριση ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων» σχολίασε για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε: «Δεν κερδίζει ένας παίκτης, αλλά όλη η ομάδα…», ενώ συνέχισε αναφέροντας:

«Γι’ αυτό το λόγο έμεινα στον Ολυμπιακό. Για να κερδίζω τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε και σήμερα απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όσο η Κηφισιά. Πραγματικά τους θαυμάζω και απέδειξαν και σήμερα ότι άξια έχουν κάνει αυτή την πορεία, αλλά νομίζω ότι κι εμείς αποδείξαμε ότι εξακολουθούμε να έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή», είπε ο Βούλγαρος διαγώνιος που τελείωσε το ματς με 31 πόντους, όσα είναι πλέον και τα… χρόνια του (είχε γενέθλια στις αρχές της εβδομάδας). «Ε, ίσως ήταν κι ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου».

Για τον κορυφαίο του τουρνουά η επιτυχία στην Καλαμάτα ήταν η αρχή, αφού όπως είπε: «το δύσκολο είναι να βρεθείς στην κορυφή, το πιο δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Τώρα θα το απολαύσουμε σήμερα, θα ξεκουραστούμε αύριο κι από την Τρίτη θα πιάσουμε πάλι δουλειά για το πρωτάθλημα. Το πιο δύσκολο θα είναι να ξεκουράσουμε το μυαλό μας, γιατί η πίεση σε ένα φάιναλ φορ είναι πολύ μεγάλη, κι ελπίζω να είμαστε όλοι υγιής γιατί η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολυτιμότερη της 19ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Κούμπουρα

Οριστικό: Στη Γλυφάδα ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια για το Challenge Cup γυναικών!

Προς Γλυφάδα ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με την Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του κόσμου την Τρίτη τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό στην Ιταλία

Ήττα από τη Μιλάνο στο 1o ματς των playoffs για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό του Challenge Cup, Βαλεφόλια

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενος για την αντίδραση - Οι αθλητές μου έδειξαν την αξία τους»

Ανείπωτη θλίψη στο Ιράν: Νεκρές 20 αθλήτριες βόλεϊ και ένας γυμναστής από τους πυραύλους

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός με εκπληκτική ανατροπή στο τάι μπρέικ επί του Πανιωνίου!

Έχασε έναν σημαντικό βαθμό στη Σύρο ο Μίλων, τρίποντο σωτηρίας για την Κηφισιά κόντρα στην Καλαμάτα

«Κλείδωσε» την τετράδα με καθαρή νίκη επί του Φλοίσβου ο ΠΑΟΚ