Την πίστη πως ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί ν’ αντιστρέψει την κατάσταση στην ΑΕΚ και να την οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες εξέφρασε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

«Νομίζω πως θα αναλύσει τους παίκτες που έχει διαθέσιμους και τότε θα αποφασίσει ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή σε κάθε παιχνίδι.

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι επιθετική ομάδα, αλλά θα δουλέψει μαζί με τους παίκτες ο Μανόλο. Και μπορεί να διορθώσει συνολικά και την άμυνα.

Πιστεύω ότι με την εμπειρία του Χιμένεθ στη Super League και με τη ποιότητα του ως προπονητής μπορεί να βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ να φθάσει στον τίτλο»
, ανέφερε ο Βραζιλιάνος μιλώντας στην «Ώρα των σπορ».

Ερωτώμενος, δε, για τη σχέση που είχε ο ίδιος με τον Χιμένεθ, ο Γκάλο απάντησε χαρακτηριστικά: «Είχα πολύ καλή σχέση μαζί του! Πάντα μου έδειχνε εμπιστοσύνη πριν από κάθε ματς. Ήταν ένας προπονητής που… έσπρωχνε ψυχολογικά κάθε παίκτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

TAGS: A.E.K.