Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι ήταν το δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού στην Serie A μετά τον Ντανιέλ Ρουγκάνι της Γιουβέντους.

Ο φορ της Σαμπντόρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και υποστήριξε πως πλέον είναι καλά και έχει αρχίσει ξανά να προπονείται στο σπίτι του.

«Είμαι καλά, έχω αρχίσει ήδη να προπονούμαι στο σπίτι μου. Η ασθένειά μου ήταν ελαφριά, είχα πυρετό μόνο μία ημέρα και βήχα για πέντε με έξι ημέρες», είπε αρχικά.

«Όταν ήμουν στο σπίτι ο γιατρός μου τηλεφωνούσε κάθε ημέρα και πάντα όλα ήταν υπό έλεγχο. Πλέον, είμαι αρνητικός στον ιό, αλλά πρέπει να περιμένω ακόμη 24 ώρες για το δεύτερο δείγμα ώστε να σιγουρευτώ πως έχω θεραπευτεί. Οι δυνάμεις μου έχουν επανέλθει. Τις πρώτες δύο εβδομάδες, πάντως, δεν ήμουν καλά, απέφευγα να προπονηθώ γιατί δεν ήμουν σε καλή κατάσταση», συνέχισε.

«Πήρα πολλά μηνύματα, επειδή ήμουν ο δεύτερος σε ολόκληρη την Serie A που βρέθηκα θετικός στον ιό. Μόνο στο Whatsapp πήρε περισσότερα από 300 μηνύματα, μου πήρε μία εβδομάδα να απαντήσω στον καθένα. Συγκινήθηκα από όλα αυτά τα μηνύματα, σημαίνει πως υπάρχει κόσμος που με αγαπάει, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί πρώην προπονητές μου και αυτό με έκανε χαρούμενο», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube