Τον… χορό των αφίξεων για τον Παναθηναϊκό Superfoods συνέχισε ο Κένι Γκάμπριελ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε χαρούμενος που θα φορά και φέτος την πράσινη φανέλα, αλλά και ευγνώμων στους Πασκουάλ και Γιαννακόπουλο που τον κράτησαν, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως βάσει ρόστερ το «τριφύλλι» μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα και θα παίξω και φέτος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι πάρα πολύ όμορφα τα συναισθήματά μου. Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος ενός τεράστιου κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό που θέλω για την νέα σεζόν είναι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Να πάρουμε την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για να το πετύχουμε. Άλλωστε το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα είναι για να πάρει την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να με κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσης είμαι ευγνώμων στον κύριο Γιαννακόπουλο», δήλωσε αρχικά ο Κένι Γκάμπριελ.

Για το γεγονός ότι θα φορά για δεύτερη σεζόν την πράσινη φανέλα: «Σαφώς και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν την πρώτη μου στην ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος, νιώθω να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ την νέα μεγάλη ευκαιρία που έχουν μπροστά μου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Εγώ είμαι στον ομάδα για να κάνω ό,τι χρειαστεί. Για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό έκανα πάντα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτό έκανα και πέρσι. Στο μυαλό όλων μας τώρα είναι η προετοιμασία. Η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική μιας και βάζουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζίνας πήρε… εκδίκηση από τον Τρινκιέρι για τα καψόνια!

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός: «Η Λευκωσία ήταν και πάλι ερυθρόλευκη - Σας περιμένουμε και την Κυριακή»

Βεζένκοφ: «Δεν είμαι στο 100%, όμως πρέπει να αγωνιστώ - Δεν μ' αρέσει να ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού»

Το game winner του Βεζένκοφ και ο φρενήρης ρυθμός: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μπαρτζώκας: «Η άμυνα ήταν υποτονική, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε» - Η εξήγηση για την απουσία Ντόρσεϊ

Μοντέρο στην άμυνα, Βεζένκοφ στην επίθεση: Το δραματικό φινάλε στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του Ηρακλή στη Ρουμανία!

Νίκησε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα με φουλ επίθεση και ασταμάτητο Σάσα ο Ολυμπιακός!

Τα highlights από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Ρόδο

Λαρεντζάκης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο της ΑΕΚ - Έκανα μία λάθος χειρονομία, ελπίζω να με συγχωρέσουν»