Η Γιουβέντους είναι τόσο δυνατή που θα έπρεπε να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Ρεμί Γκαρντ, χαρακτηρίζοντάς τη ως "βουνό" που πρέπει να "αναρριχηθεί" η Λιόν.

«Έχουμε ένα "βουνό" να ανέβουμε, έχουμε δύο βήματα για να "αναρριχηθούμε". Νομίζω ότι η "Γιούβε" πρέπει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το παιχνίδι, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κάνει να ωριμάσουμε. Θέλω οι παίκτες μου να δώσουν τα πάντα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Το πλάνο του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα είναι διαφορετικό από τα άλλα στη διοργάνωση. Για μας, είναι μια μεγάλη ανταμοιβή το να παίζουμε εναντίον της Γιουβέντους. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τα πλέι οφ, έχουμε πραγματικά "απολαύσει" αυτή τη διοργάνωση».

Ο 47χρονος προπονητής κατέληξε: «Ήμουν σε θέση να δώσω περισσότερη εμπειρία σε μερικούς νέους παίκτες και αυτό με ικανοποιεί. Οι τραυματίες παίκτες είναι απογοητευμένοι, αλλά η ομάδα είναι εκεί για αυτό. Μερικές φορές υπάρχουν θαύματα στο ποδόσφαιρο και ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο και την Πέμπτη».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονητής Βικτόρια Πλζεν: «Τιμή να παίζω απέναντι στον Μπενίτεθ - Θ' αντιμετωπίσουμε σωστά τον Τετέι»

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν

«Πιθανότατα με τριάδα ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα και οι θέσεις που παίζονται»: Το ρεπορτάζ Δεσύλλα από την Τσεχία

Απρόοπτο και με Μύθου στον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με τη Θέλτα!

Μπενίτεθ: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς για τον Παναθηναϊκό - Θα κάνουμε τα πάντα για πρόκριση»

Λουτσέσκου: «Ήρθαμε να παλέψουμε, ο Ντέλιας μου είπε “θα περάσουμε”»!

Ίνγκασον: «Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, είμαστε προετοιμασμένοι για την πρόκληση»

Μπιάνκο: «Ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει για τη νίκη, τώρα είμαστε σε καλύτερη πνευματική κατάσταση»

Live Streaming η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου και Μπιάνκο ενόψει του Θέλτα-ΠΑΟΚ

Η αποστολή της Θέλτα για ΠΑΟΚ