Ο Αντρέα Γκαρντίνι στάθηκε στην κούραση των βολεϊμπολιστών του Ολυμπιακού στη Ρουμανία, θεωρεί σημαντικό το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπρασόφ και περιμένει ανάλογη εμφάνιση και σοβαρότητα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος, γιατί πετύχαμε τον στόχο που είχαμε, νικήσαμε 3-0 σετ. Δεν ήταν εύκολο, ήμασταν και κουρασμένοι διότι προερχόμασταν από το μεγάλο ταξίδι στο Λας Πάλμας. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τη ρεβάνς στην έδρα μας, πρέπει να νικήσουμε κι εκεί».

Ο Τζον Γκόρντον-Πέριν σημείωσε πως: «Ελέγξαμε καλά τον αγώνα, δεν τους επιτρέψαμε να ξεπεράσουν τους 20 πόντους σε κανένα σετ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νίκη, τώρα θέλουμε δύο σετ στην έδρα μας για να περάσουμε στους ομίλους του CEV Champions League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος για Νάνγκα στο ελληνικό βόλεϊ

Πολυτιμότερη της 19ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Κούμπουρα

Οριστικό: Στη Γλυφάδα ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια για το Challenge Cup γυναικών!

Προς Γλυφάδα ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με την Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του κόσμου την Τρίτη τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό στην Ιταλία

Ήττα από τη Μιλάνο στο 1o ματς των playoffs για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό του Challenge Cup, Βαλεφόλια

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενος για την αντίδραση - Οι αθλητές μου έδειξαν την αξία τους»

Ανείπωτη θλίψη στο Ιράν: Νεκρές 20 αθλήτριες βόλεϊ και ένας γυμναστής από τους πυραύλους

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός με εκπληκτική ανατροπή στο τάι μπρέικ επί του Πανιωνίου!

Έχασε έναν σημαντικό βαθμό στη Σύρο ο Μίλων, τρίποντο σωτηρίας για την Κηφισιά κόντρα στην Καλαμάτα