Επάνω του πήρε το βάρος της ντροπιαστικής ήττας από την Μπάγερν Μονάχου ο Ρούντι Γκαρσία. Ο προπονητής της Ρόμα επεσήμανε ότι εκείνος φταίει γιατί έκανε λάθος στην προσέγγιση του αγώνα από την πλευρά της Ρόμα.

«Το πρώτο λάθος και το μεγάλο είναι δικό μου. Είχα λάθος στρατηγική θα έπρεπε να έχω επιλέξει να έχουμε παίξει περισσότερο κλειστά, περισσότερο προσεκτικά», τόνισε ο τεχνικός των «ρωμαίων» και εξέφρασε την ενόχληση του για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο δεύτερο 45λεπτο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως είμαστε υπερήφανη ομάδα και χωρίς τον καταπληκτικό τους τερματοφύλακα θα είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα. Είμαι όμως απογοητευμένος από τα δύο τέρματα τα οποία δεχθήκαμε», επεσήμανε ο Γάλλος τεχνικός για την ήττα της Ρόμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία