Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε πως ο Παναιτωλικός σκόραρε σε σημείο που ανέβηκε η ψυχολογία του κι ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να αντιδράσει στη συνέχεια, ζήτησε βελτίωση στην άμυνα και να σηκώσουν κεφάλι για να συνεχίσουν.

Αναλυτικά: «Εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία φάση μέσα στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε την μπάλα, έχουμε την κατοχή, ελέγχουμε το παιχνίδι, αλλά εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία μπάλα για να βάλουμε το γκολ. Ο αντίπαλος είχε και την ψυχολογία κι, όταν έβαλε γκολ, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να βελτιώσουμε, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό συνέβη και με το προηγούμενο παιχνίδι που, για διάφορους λόγους, το χάσαμε, και τώρα θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από την Βίντζεβ Λοτζ ο Ντραγκόφσκι

ΑΕΚ: Στο Top 50 συμμετοχών στην ιστορία του πρωταθλήματος ο Μάνταλος

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»