Την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και την παρουσία του στην ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη πίεση στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και πως έχει δεχτεί ηδη μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς της Ένωσης.

«Είναι κάτι που δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ νομίζω. Η αγάπη που έχω δεχθεί από τους οπαδούς της ΑΕΚ ήταν κάτι που απολαμβάνω γιατί σαν παίκτης, όταν συνεχώς λένε καλά λόγια για σένα, είναι καλό. Μέχρι στιγμής όλα είναι εξαιρετικά και ελπίζω να συνεχίσω να τα πηγαίνω το ίδιο καλά και να εκπληρώνω το όνειρό μου», είπε αρχικά σχετικά με την πρώτη του χρονιά στην Αθήνα.

Για το ότι παίζει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ: «Υπάρχει πίεση κάποιες φορές καθώς υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο. Κάθε φορά που η ΑΕΚ χάνει οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχει αρκετή πίεση, αλλά είμαι ενθουσιασμένος διότι όταν αποδίδω καλά, η αγάπη που εισπράττω είναι μεγάλη και μου αρέσει πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

TAGS: A.E.K.