Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφού φιλοξενείται στη Σκωτία από την Αμπερντίν (26/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Ο Δανός αμυντικός των Σκωτσέζων, Στέφαν Γκάρτενμαν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης για την ποιότητα του «δικεφάλου του βορρά» αλλά και για τους παίκτες που ξεχωρίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Έχουν ποιότητα. Πρέπει να είμαστε καλοί στο ένας, εναντίον ενός για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σύγκριση με τα προηγούμενα που δώσαμε. Το πιο βασικό από όλα, είναι να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας. Η οποία είναι πολύ σημαντική για την έκβαση του αγώνα. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, θα είναι και για εμάς. Έπαιξα σε δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, με δυνατούς αντιπάλους, έπαιξα σε ματς που θεωρούσαμε ότι ήταν απίθανο να κερδίσουμε, αλλά τα κερδίσαμε. Με λίγα λόγια, τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί».

Για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Τον Τάϊσον που είναι πολύ γρήγορος και παίζει στην αριστερή πλευρά, τον θυμάμαι από τα παιχνίδια της Σαχτάρ που έκανε την διαφορά. Επίσης έχουν τον Βιεϊρίνια που έπαιξε στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ και είναι πολύ έμπειρος, αλλά και ο στράικερ (σ.σ. δεν τον κατονόμασε). Είναι παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει μία μίξη, έμπειρων και νέων παικτών. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Εφόσον τα καταφέρουμε, θα μπούμε και πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, όμως έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs του Conference League, αν αποκλειστεί από την Άντερλεχτ

Εντυπωσιακά διπλά και «αγκαλιά» με την πρόκριση στα playoffs για Χάιντουκ, Κοπεγχάγη, Ραπίντ και Τρόμσο!

Παγκάκης: «Το πρόβλημα που εντόπισε ο Νίστρουπ – Η σιγουριά από την άμυνα και ο δεξιός μπακ»

Ο διαιτητής στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948

Παροξυσμός στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, εξαντλούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με ΤΣΣΚΑ 1948!

Παγκάκης: «Δεν μπόρεσε να σπάσει την άμυνα της ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός - Εκτιμώ πως θα είναι βασικός ο Γκαρσία στη ρεβάνς»

Νίστρουπ: «Για μένα είναι προφανές γιατί δεχθήκαμε τόσες τελικές προσπάθειες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948

Δεσύλλας: «Δεν είχε ηρεμία και παρουσίασε προβλήματα ο Παναθηναϊκός - Πάει για... μάχη στη Σόφια»

«Ο Παναθηναϊκός μπλοκαρίστηκε και δεν είχε εμπνεύσεις»: Το σχόλιο Ζάλιαρη από το ΟΑΚΑ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.