Στροφή στον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του -τουλάχιστον προς το παρόν- τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, αλλά και το… post game με τον ΠΑΟΚ και να αφοσιωθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Πάνω σε αυτό το πρίσμα κινήθηκε και η ομιλία του Όσκαρ Γκαρθία στην προπόνηση της Τετάρτης, δείχνοντας να αντιλαμβάνεται απόλυτα τις ιδιαιτερότητες που έχει το προσεχές παιχνίδι και το ότι πρόκειται για το ελληνικό… clasico. Διότι, παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» κινείται κάτω από τα δικά του στάνταρ -λόγω φυσικά των μεγάλων δυσκολιών που υπάρχουν-, τα ντέρμπι «αιωνίων» είναι πάντα μια άλλη ιστορία.

«Αφήνουμε πίσω μας ό,τι έγινε στην Τούμπα και κοιτάμε να πάμε δυνατά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί σε αυτό το ματς, γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε», είναι το… «ζουμί» των όσων ανέφερε ο Όσκαρ Γκαρθία, σύμφωνα με τη «Live Sport».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Η ομάδα χτίστηκε για να ανταγωνιστεί σε τρεις διοργανώσεις - Να αυξήσουμε τις περιόδους καλού ποδοσφαίρου»

ΠΑΟΚ: «Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να επιχειρήσει να πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

«Kλείνει στην Σάντος ο Ροντινέι-Υπογράφει για 2,5 χρόνια»

Γιαννούλης: «Περίεργη απόφαση το πέναλτι στη Νορβηγία-Επέστρεψα λόγω συναισθήματος στον ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Ευκαιρία η κλήρωση του Champions League για ΑΕΚ - Βιτάλις και Ζουμπκόφ για 11άδα με Κηφισιά»

Παναθηναϊκός: Τέλος και τα έξτρα 600 εισιτήρια για Λιβαδειά-Εξασφάλισε κι άλλα εισιτήρια

Σοβαρό ενδιαφέρον από τη Βραζιλία για τον Ροντινέι

Νικολακόπουλος: «Το συγκλονιστικό κίνητρο του Ολυμπιακού και οι μεταγραφικές εξελίξεις που τρέχουν»

Αθανασίου: «Υποχρέωση η νίκη στη Λιβαδειά - Ανοικτό του Ουναΐ, ίσως εξελίξεις για χαφ»

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει το σκάουτινγκ ο Μπενεντέτ - Ο νέος ρόλος του Ακκά